STILLINGSOPSLAG STUD.JUR.

Har du en passion for familie- og arveret, og kunne du tænke dig at prøve kræfter med juraen i praksis? Så har du lige nu muligheden for at blive en del af vores fantastiske team som stud.jur. hos Assecca Advokater.

Du vil få muligheden for at anvende din teoretiske viden i hverdagssituationer på et advokatkontor. Her omsættes teorien til praksis i forbindelse med rådgivningssituationer, sagsforberedelse, domssøgning, udarbejdelse af juridiske dokumenter, notater og artikler mv. Du vil ligeledes få mulighed for at prøve kræfter med inkassosager, udarbejdelse af diverse udkast samt lettere sagsbehandling, herunder særligt i relation til kontorets behandling af dødsboer og ejendomshandler.

Assecca Advokater er et moderne advokatkontor stiftet i efteråret 2022, som i dag består af henholdsvis en advokat og en advokatfuldmægtig, der begge er specialiseret inden for familie- og arveretten samt bolighandler. Du vil derfor få en særegen mulighed for at bidrage til en virksomhed i vækst, hvor vi er digitale, idérige og passionerede omkring kontorets udvikling og optimering af arbejdsgangene. Det vil derfor være en fordel, hvis du har flair for digitalisering og sociale medier, sådan at du kan være med til at styrke vores online tilstedeværelse og fremtræden.

Desuden er det en vigtig del af arbejdet, at du er omhyggelig og flittig, da vi har tillid til en selvstændig ar-bejdsgang med råd og vejledning undervejs. Vi forventer ikke, at du har erfaring fra et andet advokatkon-tor, men vi har en forventning om, at du støtter op om vores udviklingsproces, hvor du vil få mulighed for mere ansvar efter nærmere aftale. Vi håber derfor på at finde den helt rigtige stud.jur., der kan fuldende vores team.

Vi kan tilbyde en varieret hverdag, hvor du vil blive udfordret med mange forskelligartede arbejdsopgaver og juridiske udfordringer. Du vil få mulighed for at deltage i møderne på kontoret og udarbejde juridiske dokumenter, så du får et godt kendskab til, hvordan vi arbejder i praksis. Vi har en uformel omgangstone og gør en dyd ud af, at det skal være rart at gå på arbejde, men samtidig går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores rådgivning.

Stillingen som stud.jur. er estimeret til 10-15 timer ugentligt, typisk fordelt over på 2-3 hverdage pr. uge, med mulighed for fri i forbindelse med læseferie og eksamen. Lønnen fastsættes efter kvalifikationer. Kontoret er beliggende under 5 min. gang fra DR Byen metro og er dermed meget tæt på universitetet.

Ansøgningsfristen er den 5. juli 2023 og samtalerne vil løbende blive afholdt på vores kontor i juli måned. Ansættelsen er med tiltrædelse den 1. september 2023.

Har stillingen vakt din interesse? Så send din ansøgning med CV og karakterudskrift til advokat Lasse Plambeck på lp@assecca.dk. Telefonisk henvendelse kan ske på tlf.nr. 6917 1999.