STILLINGSOPSLAG JURIDISK SAGSBEHANDLER

Hos Assecca Advokater søger vi lige nu en juridisk sagsbehandler med erfaring indenfor bogholderi, dødsbobehandling og bolighandler til tiltrædelse den 1. januar 2024.

Vi er et moderne advokatkontor stiftet i efteråret 2022, som i dag består af henholdsvis en advokat og en advokatfuldmægtig, der begge er specialiseret inden for familie- og arveretten og bolighandler, samt en jurastuderende og en kommunikationsansvarlig. Du vil derfor få en særegen mulighed for at bidrage til en virksomhed i vækst, hvor vi er digitale, idérige og passionerede omkring kontorets udvikling og optimering af arbejdsgangene. Vi håber derfor på at finde den helt rigtige kollega, der kan fuldende vores team.

Det er en forudsætning, at du kan eller har mod på at varetage det daglige advokatbogholderi med alt, hvad det indebærer. Herudover har vi en forventning om, at du kan bidrage til det reelle sagsarbejde. Det forudsætter, at du har kendskab til fast ejendom, herunder tinglysning og bolighandler. Her vil du i stor grad skulle have kontakt med købere og ejendomsmæglere samt selvstændigt forestå selve handlens berigtigelse med udarbejdelse eller kontrol af skøde og refusionsopgørelse.

Du bør ligeledes have kendskab til dødsbobehandling, kunne arbejde selvstændigt og trives med at have kontakt til arvinger samt øvrige parter i relation til bobehandlingen. Arbejdsopgaverne omfatter alle ekspeditioner i relation til dødsboer, alt lige fra den indledende kontakt med skifteretten til selvstændig udarbejdelse af boopgørelse. I bobestyrerboerne vil det ligeledes omfatte deltagelse i bomøder og udarbejdelse af mødereferater. Dødsboerne varetages i tæt samarbejde med advokat Lasse Plambeck.

Den rette kandidat har desuden mod på selvstændig udarbejdelse af udkast til simple testamenter og fremtidsfuldmagter samt tinglysningsopgaver i relation til ægtepagter og fremtidsfuldmagter.

Stillingen som juridisk sagsbehandler er en fuldtidsstilling, hvor der er mulighed for fleksibilitet og flere ugentlige hjemmearbejdsdage, der tilrettelægges i fællesskab. Løn og øvrige vilkår for ansættelsen fastsættes på baggrund af dine kvalifikationer.

Vi kan således tilbyde en varieret hverdag, hvor du vil blive udfordret med mange forskelligartede arbejdsopgaver. Vi har en uformel omgangstone og gør en dyd ud af, at det skal være rart at tage på job, men samtidig går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Kontoret er beliggende under 5 minutters gang fra DR Byen metro.

Ansøgningsfristen er den 15. november 2023. Samtaler vil blive afholdt løbende, så søg hellere i dag end i morgen.

Hvis jobbet har vakt din interesse, så send din ansøgning med CV til kontakt@assecca.dk. Telefonisk henvendelse kan ske på tlf.nr. 6917 1999.