MØD TEAMET

HOS OS FÅR DU PERSONLIG JURIDISK  RÅDGIVNING

Hos Assecca Advokater er vi alle uddannede jurister fra Københavns Universitet. Vores speciale er familie- og arveret, boligkøb- og salg samt fejl og mangler ved den købte bolig. Herudover bistår vi erhvervsdrivende med en effektiv inkassoinddrivelse af pengekrav. Vi er kompetente juridiske rådgivere og har flere års erfaring med at udarbejde stærke og sikre juridiske dokumenter. Hvad enten du er privatperson eller virksomhedsejer, er vi derfor din personlige og kyndige rådgiver. 

Vores vision er at skabe tryghed og forudsigelighed for dig. Samtidig er vores fokus at opnå den bedst mulige personlige og juridiske løsning, der er tilpasset netop dine ønsker og behov. Vi møder alle vores klienter i øjenhøjde med nærhed og engagement, for hos er personlig og tilstedeværende rådgivning i centrum. Vi ved, at der kan være tale om meget personlige anliggender, og dem behandler vi naturligvis med både forståelse og fortrolighed.

Lasse er advokat og indehaver af Assecca Advokater. Lasses specialeområde  er familie- og og arveretlige anliggender, som han beskæftiget sig med i mange år. Derudover rådgiver han også om køb og salg af fast ejendom, hvor han også har meget erfaring med familie- og deloverdragelser.

Foruden arbejdet hos Assecca Advokater underviser Lasse i Familie- og arveret på Københavns Universitet, og er således med til at uddanne de kommende generationer af jurister. Lasse er desuden glad for tal og har derfor taget en HD i Økonomistyring og Performance Management.

Privat bor Lasse på Frederiksberg. Når han ikke arbejder, holder han af at bruge sin fritid i hyggeligt samvær med gode venner og familie.

Lasse Plambeck

LASSE PLAMBECK

Rebecca Sørensen Assecca Advokater

REBECCA SØRENSEN

Rebecca er 3. års advokatfuldmægtig hos Assecca Advokater. Hun er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og har flere års erfaring fra andre advokatkontorer.

Med speciale i familie- og arveret samt fast ejendom, rådgiver Rebecca om bl.a. om oprettelse af testamenter, fremtidsfuldmagter, børnesager, køb og salg af bolig samt fejl og mangler ved andelsboliger og fast ejendom. Desuden varetager Rebecca også alle kontorets inkassosager, og sørger for en effektiv inkassoprocedure fra start til slut for vores erhvervsdrivende kunder.

Ved siden af arbejdet er Rebecca engageret i netværk for faglig og personlig udvikling, ligesom hun sammen med Lasse afholder oplæg omkring arv, testamente mv. for alle interesserede.

Privat bor Rebecca på Nørrebro med sin kæreste, og når hun ikke arbejder, holder hun af at bruge sin fritid på at være sammen med venner og familie, nyde god mad og rejse verdenen rundt.

Sophia er stud.jur. hos Assecca Advokater og studerer til daglig jura på Københavns Universitet. Sophia bistår Lasse og Rebecca med oprettelsen af sager og udkast til juridiske dokumenter, ligesom hun foretager informationssøgning og notatskrivning til brug for forberedelse af sagerne på kontoret. Herudover udarbejder Sophia udkast til juridiske artikler, så vi kan dele vores juridiske viden med omverdenen.    

Privat bor Sophia på Amager, hvor hun også er opvokset, og hun har derfor et helt særligt kendskab til øen.

Ved siden af jurastudiet og arbejdet hos Assecca Advokater sætter Sophia stor pris på livet i København, hvor hun kan hygge sig med sine venner og brug tid sammen med familien, 

Sophia Scavenius

sophia scavenius

Katrine Petersen

KATRINE PETERSEN

Katrine er SoMe- og kommunikationsansvarlig hos Assecca Advokater og er uddannet cand.comm. fra Roskilde Universitet med speciale i strategisk kommunikation og digitale medier.  

Katrines primære ansvar omfatter de strategiske aspekter af Assecca Advokaters kommunikation, herunder kommunikationsstrategien. Derudover varetager Katrine også Assecca Advokaters sociale medieplatforme, hvortil hun skaber grafisk og skriftligt indhold. Samtidig håndterer hun også udviklingen og vedligeholdelsen af virksomhedens hjemmeside.  

Privat bor Katrine i Valby og i sin fritid nyder hun af tilbringe tid med sine venner og familie samt udforske alt det, som København har at tilbyde.  

Pernille er juridisk sagsbehandler og bogholder hos Assecca Advokater. Hun har en bacheloruddannelse i Erhvervsøkonomi og Jura fra Copenhagen Business School samt en uddannelse som advokatsekretær.

Pernille har specialiseret sig i familie- og arveretten, og hun bringer mange års erfaring med sig inden for områder som dødsbobehandling og bolighandler. I tæt samarbejde med Lasse og Rebecca skal Pernille være med til at styrke varetagelsen af tinglysningsopgaver, dødsbobehandling og den daglige administration af bogholderiet. Derudover bistår hun ligeledes med diverse administrative opgaver, ligesom hun tager imod opkald fra vores klienter.

Privat bor Pernille på Amager med sin kæreste og barn, hvor hun i sin fritid bruger tid med familie og gode venner.

Advokatfuldmægtig Rebecca Sørensen

Pernille Korneliussen