OM ASSECCA ADVOKATER

ET ENGAGERET TEAM MED EN FÆLLES

PASSION OM AT SKABE VÆRDI FOR JER

Assecca Advokater er et dansk advokatfirma beliggende i København med speciale i alle privatlivets juridiske forhold. Det betyder, at vi yder rådgivning vedrørende familie- og arveret samt køb og salg af boliger. Vi tilbyder rådgivning og sparring med fokus på dine ønsker og behov, og i fællesskab skaber vi værdibaserede løsninger af højeste faglige kvalitet, der sikrer dig og din fremtid.

 

Vi har en fælles passion om at skabe værdi. Hos os er det dig, der er i centrum, og vi har fokus på at levere individuelt tilpassede og højt kvalificerede løsninger, der lever op til dine behov. Vi rådgiver med empati og nærvær, og derfor yder vi altid tillids- og værdiskabende rådgivning. Assecca Advokater er din personlige og professionelle rådgiver, når du har brug for juridisk bistand.

Advokat Amager

VORES VÆRDIER

  • Assecca Advokater er et tidssvarende advokatkontor med traditionelle værdier, når det kommer til vores rådgivning.
  • Vi skaber tryghed og forudsigelighed for dig. Vi er omhyggelige og engagerede omkring vores arbejde, og sørger for at rådgive i øjenhøjde.
  • Hos os er nærværende og professionel rådgivning i centrum. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, uanset om rådgivningen foregår via telefon, digitalt eller ved personlig henvendelse.
  • Vi er din tilgængelige rådgiver. Derfor yder vi også rådgivning i både morgen- og aftentimerne, da vi har forståelse for, at du har en travl og hektisk tilværelse.
  • Fleksibilitet er et vigtigt element i dagligdagen. Derfor tilbyder vi også online rådgivning via Teams, hvis du ønsker en nem og bekvem rådgivning hjemmefra eller på farten.

MØD TEAMET BAG ASSECCA ADVOKATER

Lasse Plambeck Assecca Advokater

Lasse Plambeck

Advokat & indehaver

Rebecca Sørensen Assecca Advokater

Rebecca Sørensen

Advokatfuldmægtig

Beskikkelse

BESKIKKELSE

Advokat Lasse Plambeck er beskikket som advokat af Justitsministeriet i Danmark og er medlem af Advokatsamfundet. Herudover er ansvarsforsikring og garanti er tegnet og stillet efter de af Advokatsamfundet fastsatte regler.

ANSVARSFORSIKRING

Vores ansvarsforsikring dækker al advokatvirksomhed, uanset hvor den udøves. Ansvarsforsikringen og garantien er tegnet og stillet af HDI Global Specialty Se, Danmark, Langebrogade 3F, 1411 København K, Danmark, under policenr. 156-76596817-30014.

ADVOKATETIK

Assecca Advokater efterlever reglerne for  god advokatskik. Vi er underlagt reglerne om forebyggelse af hvidvask og vil derfor indhente ID i henhold til Bekendtgørelse af lov om forebyggende foranstaltninger mod hvidvask og finansiering af terrorisme.