FOREDRAG

VI HOLDER OPLÆG FOR VIRKSOMHEDER OG FRIVILLIGE ORGANISATIONER

Hos Assecca Advokater vil vi hellere end gerne dele vores viden med andre. Derfor tilbyder vi også at komme ud og holde foredrag i jeres lokalområde. Hvad enten det er jeres virksomhed, idrætsforening, loge,  frivillige organisation, beboerforening eller strikkeklub, der har lyst til at lytte, lære og få svar på spørgsmål, lægger vi hellere end gerne vejen forbi til et lokalt foredrag både morgen, middag eller aften.

Vi kan skræddersy vores foredrag, så det passer til lige netop jeres segment, behov og ønsker. Vi kan f.eks. holde et oplæg om arv og testamente, hvor vi kan fortælle om, hvordan man kan sikre sig selv og sine nærmeste på bedst mulig vis. Vi kan også holde oplæg om fremtidsfuldmagter, dødsbobehandling, køb og salg af bolig eller alt hvad der ellers kunne have jeres interesse inden for privatretten.

OPLÆG I ØJENHØJDE

  • Vi møder alle i øjenhøjde og med forståelse. Hvad enten vi holder vores foredrag for seniorene, de nybagte forældre, børnefamilierne med dine, mine og vores børn eller kollegaerne på arbejdspladsen, tager vi udgangspunkt i sted i livet, jeres situation og jeres fremtid.
  • Vi gør det juridisk komplekse til let forståeligt. Derfor tager vi altid udgangspunkt i hverdagens eksempler, som er genkendelige, så I på bedst muligt vis kan relatere og forstå, hvordan I stillet i lige netop jeres konkrete situation.
  • Vi kommer med konkrete og håndgribelige eksempler på, hvad I f.eks. kan gøre for at ændre jeres situation lige nu eller for fremtiden.
  • Vi er lige til og nede på jorden. Vores oplæg afholdes med åbenhed og en uformel omfangstone, hvor der er plads til at stille spørgsmål.
  • Vi skræddersyer vores foredrag efter netop jeres ønsker og behov, så I kan få et oplæg, der er aktuelt og relevant for jeres målgruppe, da det giver alle den bedst mulige oplevelse.

FÅ OS UD TIL ET FOREDRAG

KONTAKT OS

Kunne I tænke jer, at vi kommer ud og holder et foredrag for jer? Så kontakt os for at høre og aftale nærmere, så vi kan få reserveret en dato i kalenderen, hvor vi lægger vejen forbi jeres lokaler. 

Beskikkelse

PLANLÆGNING

Vi planlægger i fællesskab rammerne for vores foredrag hos jer. Vores oplæg er skræddersyede, og derfor kan vi altid tage hensyn til jeres specifikke ønsker og behov i forhold til emner, målgruppe mv.

VI KOMMER UD

Vi gør det nemt og bekvemt for jer. Derfor er det os, der lægger vejen forbi og holder foredraget i jeres lokaler,  

HAR DU SPØRGSMÅL?

Er du i tvivl om dine muligheder, tager vi hellere end gerne en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Du er velkommen til at ringe os op på tlf.nr. 69 17 19 99 eller indtaste dit telefonnummer til højre, så ringer vi dig op inden for 24 timer.

 

BLIV RINGET OP AF VORES DYGTIGE RÅDGIVERE